Verder winkelen

Tarieven

& werkwijze

Voorafgaand aan jouw project kom ik eerst bij je langs. Om je te zien. Te leren kennen. De sfeer binnen je bedrijf te proeven.

That's when the magic happens. Zo krijg ik een goed beeld. En jij teksten die perfect bij jou, je branding - én je doelgroep - passen.

... over mijn tarieven, werkwijze en meer.


Prijzen per 1 januari 2023 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Prijzen vanaf € 85 per uur. De tarieven zijn afhankelijk van je wensen, de complexiteit, duur en/of grootte van de opdracht.

Wil je een indicatie van de prijs en planning? Geef je wensen per e-mail door, dan ontvang je binnen 2 - 3 werkdagen een offerte op maat.


Eenmalig gratis • 0,5 uur op locatie & exclusief eventuele reisuren

Op nacalculatie & exclusief eventuele reisuren • De duur van een intake incl. briefing varieert veelal tussen de 1,5 en 2,5 uur. Vraag gerust naar een kostenindicatie.

De meeste opdrachten voer ik vanuit huis uit. Voor nieuwe projecten en/of bepaalde opdrachten is het handig als ik even langskom. Voor een kennismaking, intake, briefing, interview of overleg. Buiten Ermelo breng ik tevens de reisuren à € 65 per uur in rekening.

Je wilt snel aan de slag. Dat snap ik. Over het algemeen is mijn planning de eerste 6 - 8 weken gevuld. Dus misschien wordt je geduld op de proef gesteld. I know, maar ja. Dan heb je ook wat, straks.

P.S. Kun je écht niet wachten? Je kan het altijd proberen, misschien heb ik toch nog ergens een gaatje voor je. Of wie weet kan een van mijn collega's op woordkunstenaars.nl of tekstschrijver-info.nl je verder helpen. Even goede vrienden ;)

Nadat de opdracht naar tevredenheid is afgerond, ontvang je een factuur per e-mail. Dat werkt sneller, efficiënter en is beter voor het milieu.

De betaaltermijn is 14 dagen.


DISCLAIMER. Een tekst ontstaat niet zomaar. De simpelste teksten zijn de grootste breinbrekers. Een tekst door een tekstschrijver geschreven is dan ook het resultaat van lezen, schrijven, herschrijven en opnieuw lezen. Net zo lang tot de tekst perfect is. Toch kan het zijn dat in door mij geschreven of geredigeerde teksten, een foutje is geslopen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om dit op te lossen. Ik kan daarvoor echter niet aansprakelijk worden gesteld.

AUTEURSRECHT. Op alle door mij geredigeerde en geschreven teksten is het auteursrecht van toepassing. Dat betekent dat kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten niet is toegestaan zonder mijn toestemming. Tenzij je onderaan de tekst opneemt dat het copyright bij mij berust. Bijvoorbeeld: © 2023 – Miranda Adam. Lees de volledige disclaimer.

OOK HANDIG OM TE WETEN. KvK# 67026605 | BTW# NL002149379B81