Verder winkelen

Referenties

speciaal voor jou: de social proof ;)

Een aantal opdrachtgevers aan het woord:

“Mailings, nieuwsbrieven, enquêtes, journalistieke items en interviews; ze doet het allemaal.”

"Sinds medio 2018 ondersteunt Miranda ons een dag per week bij uiteenlopende (online) marketingactiviteiten. Dat varieert van content marketing, copywriting, tekstschrijven en het redigeren van allerhande stukken tot het meedenken over buyer persona’s, marketingacties en het genereren van kwalitatieve leads. Ook onze social media kanalen heeft ze volledig onder haar hoede, en goed ook!

Mailings, nieuwsbrieven, enquêtes, journalistieke items en interviews; ze doet het allemaal. En met verve. Ze maakte zich de kennis snel eigen, we hebben er vrijwel geen omkijken meer naar. Ze is feitelijk gezien natuurlijk extern, maar ze opereerde van meet af aan als een volwaardige collega. Naar volle tevredenheid. Ook prettig: Haar feedback is altijd snel, eerlijk en to the point. Het kost wat, maar dan heb je ook wat ;-)"

Hugo Stoevelaar • Operationeel directeur De Nationale Trombose Dienst

“Ze heeft echt verstand van SEO en past dat ook op andere vlakken slim toe.”

“Voor onze website zochten we destijds een SEO-tekstschrijver. Om de website goed vindbaar te maken in zoekmachines, maar natuurlijk ook om de boodschap duidelijk over te brengen naar de lezer. Op basis van een zoekwoordenonderzoek ging Miranda aan de slag. Ze heeft echt verstand van SEO en past dat slim toe.

Miranda is een hartelijke, vriendelijke vrouw. Gezellig om mee te praten, zakelijk snapt ze snel wat er moet gebeuren. Door goede vragen te stellen, bakent ze af wat ze moet weten. Haar positieve eigen input leidde tot een prettige combinatie van kennis: wij vakinhoudelijk, zij maakte de vertaalslag naar het publiek. Want: hoe zeg je zoiets pakkend?

Inmiddels zijn we een nieuwe website rijker, is haar (nu reeds jarenlange) inzet niet meer weg te denken uit ons bedrijf. Ze denkt met ons mee en ondersteunt ons bij uiteenlopende marketingacties en reclame-uitingen, ook social media heeft ze onder haar hoede. Miranda onderscheidt zich van andere bedrijven door haar persoonlijke input. Ze luistert goed en probeert zich helemaal in te leven, in plaats van een eigen zin door te drijven. Ze werkt gestructureerd, professioneel en levert snel nieuwe teksten aan. Vanwege haar professionaliteit en creativiteit zouden we Miranda zeker aanbevelen bij andere bedrijven!”

Jan Wiebe Kloppenburg • Directeur Stoutenbourg B.V. • Fabrikant van Isoduct®

“Het is een kunst om heldere teksten te schrijven over technische onderwerpen. Top!”

“Wat wij vinden van de samenwerking met tekstschrijver Miranda Adam? Erg plezierig! Haar rustige, relaxte en casual manier van interviewen is prettig. Ze kan, zonder dat het overkomt als een verhoor, precies de juiste informatie eruit filteren die ze nodig heeft voor de te schrijven teksten.

De kwaliteit van haar teksten is uitstekend; het is een kunst op zich heldere teksten te kunnen schrijven over technische onderwerpen, waardoor je de juiste vertaalslag maakt naar je doelgroep/publiek. Dat heeft ze goed gedaan. Ook haar vakkennis, (proactieve en flexibele) manier van werken is top. De webteksten werden zelfs eerder opgeleverd dan gevraagd. Helder, overzichtelijk én voorzien van handige SEO-instructie.”

Mischa Evers • Mede-eigenaar 24Telecom

“Miranda sprankelt. Communiceert echt. Het is erg prettig om met haar samen te werken.”

“Als tekstschrijver/copywriter is Miranda dé professional die precies verwoordt wat ik bedoel te zeggen. Ze communiceert écht: luistert, stelt vragen en checkt gedurende het gesprek of we op dezelfde golflengte zitten.

Miranda kiest de juiste toon bij haar bewoordingen, zodat emoties aan teksten worden toegevoegd. Ook als redacteur laat ze haar kwaliteiten zien: qua spelling, intonatie en bewaking van deadlines.

Wat me het meeste opvalt? Miranda sprankelt. Denkt met je mee, heeft een goede inbreng en geeft altijd een terugkoppeling. Al met al zeer goed, het is erg prettig om met haar samen te werken.”

Annemarie van den Berg • Directeur BergWerk B.V.

“Erg prettig! Luistert met aandacht en verwoordt alles duidelijk op papier.”

“Mijn ervaring met Miranda als SEO-tekstschrijver is erg prettig. Ze luistert met aandacht, verwoordt alles duidelijk op papier. Mijn tevredenheid uitgedrukt in cijfers? Een zéér ruime voldoende! De uitgebreide instructie voor de implementatie van de SEO-teksten is erg handig, maar daar mag onze webdesigner mooi mee aan de slag ;-).

Als iemand ernaar vraagt, of er wordt over een tekstschrijver of copywriter gepraat… dan zal ik Miranda absoluut aanraden!”

Selma de Waal • Salon Alouette

“De tekst is pakkend, leest makkelijk en informeert op passende wijze.”

“Als uitvaartondernemer wilde ik ooit voor mijn bedrijf Mireille Schram uitvaartzorg een drieluik folder ontwikkelen. Daarvoor was ik op zoek naar iemand die mijn aanbod, passie én persoonlijkheid respectvol kon verwoorden op papier. En dat is best lastig als het gaat over begrafenis, crematie en een uitvaartcodicil!

Het is Miranda zeer goed gelukt zich in te leven in de lezer. De tekst in de flyer leest makkelijk, is pakkend en informeert op passende wijze. Het maakt je nieuwsgierig naar de persoon achter de naam van het bedrijf. Sinds die tijd ondersteunt ze me nog steeds met allerhande (web) teksten en (online) media-uitingen.

Zoekt u een daadkrachtige, vriendelijke, laagdrempelige, flexibele copywriter die écht naar je luistert? Moeite wil doen? Meedenkt? Als u dit leest zit u al op haar website…”

Mireille Schram - Tervoort • Mireille Schram uitvaartzorg