Tekstschrijver Ermelo | Diensten

De ene tekstschrijver is de andere niet. Vind er een die bij je past. Jou begrijpt. Het gevoel dat je wilt uitstralen moet van de tekst afdruipen! Een goede tekstschrijver omarmt je doelgroep, begrijpt ze. Snapt hoe je jouw bedrijf moet verkopen.

DIENSTEN TEKSTSCHRIJVER

Ik schrijf voor webshops, reclamebureau’s, zzp’ers, productiebedrijven, handelsondernemingen, zorginstellingen en vele andere MKB’ers uit allerlei bedrijfstakken. In welke branche je ook actief bent, ik help je aan effectieve online én offline teksten die je (potentiële) klanten aanspreken en je conversie verhogen.

Je kunt bij mij terecht voor:

tekstschrijver_ermelo_copywriter_diensten_webteksten_doelgroep

(ONLINE) OVERTUIGEN MET TEKST

Het klinkt zo makkelijk: Overtuig je doelgroep met pakkende teksten. Maar hóe dan? En waar te beginnen?

 

  • STAP 1 – KENNISMAKING & INTAKE

Allereerst kom ik graag even bij je langs. Om kennis te maken, naar je te luisteren en de sfeer binnen je bedrijf te proeven. Ik stel veel vragen om jou, je onderneming én je doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen.

  • STAP 2 – SCHRIJVEN CONCEPTTEKSTEN

Met die informatie ga ik aan de slag. Je ontvangt binnen de afgesproken tijd een concepttekst waarin alle essentiële elementen zijn verwerkt: de tekst leest prettig, is doel(groep)gericht, inhoudelijk, overtuigend, overzichtelijk én zit – indien van toepassing – SEO-technisch gezien goed in elkaar.

  • STAP 3 – FINETUNING & OPLEVERING

Na het verwerken van je feedback, check ik de teksten nog even op typ-, spel- en taalfouten et voilà. Je teksten zijn klaar voor gebruik. Zo snel kan het gaan 😉

 

(SEO) TEKSTSCHRIJVER & COPYWRITER

Als SEO-tekstschrijver & copywriter ben ik gespecialiseerd in het schrijven van (wervende) SEO-teksten en reclameteksten. Ook blog ik veel voor klanten, schrijf ik regelmatig een redactioneel artikel of advertorial én ondersteun ik bedrijven bij hun online marketingstrategie.

Eigenlijk schrijf ik (bijna) alles wat los en vast zit.

WAUW!

Je bent nu al zó ver… Ben je geïnteresseerd in een of meer van mijn diensten als tekstschrijver? Of wil je eerst meer over me weten? Weten wat klanten over mijn dienstverlening zeggen?

Nog slechts een telefoontje of mailtje en ik vertel je alles. Nou ja… bíjna alles dan 😉

Couldn't retrieve tweets! Wrong username?