Offerte copywriter

OFFERTE AANVRAGEN

Ben je benieuwd wat ik als copywriter/tekstschrijver voor je kan betekenen? Geef telefonisch, via e-mail of WhatsApp je wensen door, je ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag je (gratis) offerte aan!

copywriter_seo-tekstschrijver_ermelo_harderwijk_putten

The best of both worlds…

COPYWRITER OF TEKSTSCHRIJVER?

Er is wel degelijk een wezenlijk verschil tussen een copywriter en een tekstschrijver. Een copywriter schrijft voornamelijk reclameteksten, een tekstschrijver foutloze teksten zoals nieuwsbrieven en redactionele artikelen.

Negen van de tien teksten die ik schrijf, zijn een mooie combinatie daarvan. Niet per se altijd volgens de regels en binnen de kaders van de Nederlandse taal, maar vooral: aansprekend en doelgericht.

Wat wil je verkopen en hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe beweeg je de bezoekers van je website voor jouw product of dienst te kiezen? Zonder ‘schreeuwerig’ over te komen? Dat spel, vaak gecombineerd met het toepassen van de meest belangrijke SEO-technieken, is geweldig. Het is mijn passie om – elke keer weer – een overtuigende tekst neer te zetten die past bij het bedrijf en tegelijkertijd lonkt naar de doelgroep. Met als doel: het stimuleren van de verkoop én – indien gewenst – een verbeterde vindbaarheid van je website.

Dus: ben ik een copywriter of een tekstschrijver? Tja… Je krijgt het beste van twee werelden 😉

KENNISMAKEN?

Heb je een (grotere) schrijfopdracht waarvoor het handig is dat ik eerst even bij je langskom? Of wil je gewoon weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Laat het me weten!

Couldn't retrieve tweets! Wrong username?