Eerdere referenties

Voorgaande referenties…

tekstschrijver_harderwijk“MIRANDA NEEMT DE TIJD EN DENKT MET JE MEE”

“Professionele, adequate, snelle en prettige manier van samenwerken.
Neemt tijd voor de klant en denkt met je mee!”

Femque de Lange
Managing director EPS European Presentation Systems

www.eps-presentation.nl

Opdracht(en): copywriting: long copy, short copy, formuleren missie & visie

“DE VOORUITGANG WAS SPECTACULAIR. MET ALS KLAP OP DE VUURPIJL EEN HOGER SCHOOLADVIES!”

Reactie van een ouder van één van de kinderen die huiswerkbegeleiding werkwoordspelling heeft gekregen.

“Mijn zoontje had behoefte aan extra uitleg m.b.t. het toepassen van de spellingsregels, dus ik benaderde Miranda Adam tekstschrijven & redactie voor huiswerkbegeleiding werkwoordspelling. Justin had al huiswerkles van iemand anders, maar Miranda verzekerde mij dat ze hem nóg beter kon helpen.

De vooruitgang was echt spectaculair, Justin kwam gelijk na de eerste les opgewekt thuis omdat hij het eindelijk begreep! In het huiswerk zat een mooie opbouw waardoor het voor hem goed te doen was. Hij ging met sprongen vooruit en kreeg er daardoor echt schik in. Wat ik ook leuk vond is dat ze het persoonlijk maakte door Justin’s persoonlijke interesses & hobby’s in de taaloefeningen te verwerken. Na elke les kreeg ik een update over zijn vorderingen via WhatsApp en kreeg hij nieuw huiswerk mee.

Het resultaat? Een heel ander kind! Een kind dat, na ál die jaren, eindelijk begrijpt wat ze op school bedoelen. Hij is binnen een paar lessen echt 100% vooruit gegaan. Met als klap op de vuurpijl een hoger advies met betrekking tot het vervolgonderwijs, dan dat de leraar eerst aangaf. Ik zou het iedere ouder aanraden, van wie het kind moeite heeft met de Nederlandse taal en het vervoegen van werkwoorden. Je ziet meteen resultaat, het is het meer dan dubbel en dwars waard!”

Sandra Donck-Essenburg
Moeder van Justin (groep 8)

Tekstschrijver_Ermelo“EEN TEKSTSCHRIJVER? IK WEET WEL WIE IK ZAL AANBEVELEN!”

“Miranda heeft exact op papier kunnen zetten wat wij als bedrijf in ons hoofd hadden.
Als iemand mij om een tekstschrijver vraagt, weet ik wie ik zal aanbevelen!”

Guido Molnar
International Sales Manager Molpoly Benelux BV

www.molpoly.nl

Opdracht(en): webteksten

“ZE HEEFT ONZE TEKSTEN BETER VERWOORD DAN WE ZELF HADDEN GEKUND.”

tekstschrijver-ermelo-miranda-adam-link2travel

“Tijdens de bouw van onze nieuwe website, tipte onze webdesigner ons om contact op te nemen met tekstschrijver Miranda Adam. In eerste instantie besloten we toch om het zelf te doen, Link2Travel heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en dat wilden we ook overbrengen in onze teksten. Een website met teksten vullen kan in principe iedereen, toch? Maar mooie ‘eigen’ teksten schrijven bleek toch een stuk lastiger!

Toen we Miranda inschakelden waren we een beetje bang om het persoonlijke karakter te verliezen, maar na het lezen van haar teksten bleek deze angst totaal ongegrond. Ieder zijn vak: ze heeft onze teksten beter verwoord dan we zelf hadden gekund!

Het contact met Miranda verliep helder, persoonlijk, makkelijk en uitnodigend. Miranda luistert goed naar de vraag van haar klanten en haar teksten sluiten daar dan ook 100% op aan. De webteksten werden supersnel opgeleverd en al onze vragen werden uitgebreid, duidelijk en direct beantwoord. Ook gaf ze tips en trucs om onze website verder te optimaliseren.

Wat ons betreft is er geen twijfel mogelijk, zodra we weer hulp nodig hebben is Miranda de persoon die we bellen. We zullen haar dan ook zeker aanbevelen bij anderen!”

Ineke Pathuis & Esther Linker
Eigenaars Link2Travel

www.link2travel.nl

Opdracht(en): webteksten

“ONZE WENSEN? VERBETERDE VINDBAARHEID EN EEN FRISSE BLIK OP ONZE TEKSTEN.”image001

“In verband met de lancering van onze nieuwe website, raadde onze vormgever ons aan om een professionele tekstschrijver te benaderen. Onze wensen: een verbeterde vindbaarheid op internet en een frisse blik op onze huidige teksten.

Via Google kwam ik bij Miranda Adam terecht. Ze pakt zaken snel op, dat geldt zowel voor het reageren op mails als voor het redigeren van de teksten. Als je bestaande teksten weer met een andere blik wilt laten bekijken of een nieuwe (SEO-)tekst wilt laten maken, kun je prima bij haar terecht. Zeker een aanrader!”

René Mol
Directeur Mol Fresh Food BV – Putten

www.molfreshfood.nl

Opdracht(en): SEO-teksten

 

Muy Muy“HAAR DYNAMISCHE, ‘TO THE POINT’ TEKSTEN. DAT PAST BIJ ONS.”

“Onlangs hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Muy Muy staat voor kwaliteit en professionaliteit, dus voor de zekerheid hebben we Miranda gevraagd om eens kritisch naar onze teksten te kijken. Ze valt op door haar dynamische, ‘to the point’ teksten. Dat past bij ons. De teksten werden binnen no-time opgeleverd, daarnaast is ze creatief en enthousiast. Dat mag ik wel.”

Sebastiaan Grift
Grafisch ontwerper & eigenaar
Muy Muy Creative Design – Putten

www.muy-muy.nl

Opdracht(en): webteksten

 

Logo“HAAR TEKST GEEFT PRECIES DE SFEER WEER, DIE IK NEER WILDE ZETTEN.”

“Ik heb prima ervaringen met Miranda! Ze weet zich goed in te lezen en in te leven in de materie. Daardoor zet ze mooie resultaten neer.

Ik ken Miranda van een gemeenschappelijke vorige werkgever, waar ik al goede ervaringen had met haar expertise. Ze is erg creatief met woorden en kan van weinig informatie, al wat leuks maken. Ik wilde een folder voor mijn bedrijf met een professionele uitstraling, dus heb ik haar benaderd. Haar tekst bevat exact de juiste informatie en geeft precies de sfeer weer, die ik neer wilde zetten. Het resultaat mag er zijn.

Ik zou haar zeker aanprijzen bij andere bedrijven, ze levert goede kwaliteit en heeft een vlotte en duidelijke manier van werken. Snel ingelezen, snelle oplevering mét de juiste uitstraling. Helemaal prima!”

Helen Reumer-Kemmere
Professional organizer – Leusden

www.reumerprofessionalorganizer.nl

Opdracht(en): commerciële teksten brochure / copywriting

“MIRANDA VERTAALT UITMUNTEND WAT WIJ ALS Logo Fysio Prins en StaalFYSIOTHERAPIEPRAKTIJK WILLEN UITSTRALEN.”

“Via voetbalvereniging EFC’58 kwam ik in contact met Miranda. Lang zoeken naar een professioneel tekstschrijfster was niet nodig! Na het eerste contact en het lezen van haar proeftekst, was de klik er. Miranda vertaalt uitmuntend wat wij als fysiotherapiepraktijk willen uitstralen: laagdrempelig, menselijk, gastvrij en duidelijk!

Miranda is een warm en prettig persoon om mee samen te werken. Als ze een opdracht krijgt, vraagt ze concreet door naar de essentie van het verhaal. Ze is iemand die met je meedenkt. Je wilt je boodschap immers zo concreet en laagdrempelig mogelijk overbrengen. Haar teksten zijn to the point, uitnodigend, boeien en doen er echt toe. Ik wil lekker doorlezen als ik haar teksten lees. Haar manier van werken, vraagt dat je als opdrachtgever ook feedback krijgt: wat is de essentie van mijn tekst en wat wil ik ermee bereiken? Ik heb er veel van geleerd.

Miranda is flexibel, snel en doelmatig. Ze tovert woorden om in representatieve en gevatte teksten die lekker weg te lezen zijn. Vraag je je bij het schrijven van een brief of tekst weleens af: wat wil ik uitstralen en welke boodschap wil ik kwijt? Lees je dat dan ook of blijf je in het ongewisse? Bel Miranda. Ze tovert je teksten om in helder spraakwater, wat zorgt voor impact!”

Niels Prins
Fysiotherapeut & eigenaar
Fysio-Ermelo Prins & Staal – Ermelo

www.fysio-ermelo.nl

Opdracht(en): SEO-teksten

 

Logo EFC'58“DE KWALITEIT VAN HAAR WERK IS HOOG. ZE KAN TROTS ZIJN OP MOOIE RESULTATEN.”

“Mijn ervaring met Miranda is zonder meer positief! Als moeder van één van onze spelers, bood ze aan ons als PR-deskundige te helpen. Als tekstschrijver en redacteur van onze PR-commissie is ze van een kleine rol, snel uitgegroeid tot voorzitter. Ze is een ‘dragende speler’ geworden, om het maar in voetbaltermen te zeggen.

Opvallend is haar assertiviteit naar anderen binnen het verenigingsleven, zonder een dominante rol te willen spelen. De kwaliteit van haar werk is hoog: ze kan trots zijn op mooie resultaten, zoals onze presentatiegids, flyers, nieuwsbrieven, de oplevering van onze nieuwe website medio 2015 én het optimaliseren van de communicatiestructuur. Haar inlevingsvermogen is groot en dat maakt het mogelijk dat de communicatie op de door ons gewenste manier plaats vindt.

Ik zou Miranda – als tekstschrijver en redacteur – zeker aanbevelen bij andere relaties. Nadeel voor ons zou kunnen zijn, dat ze minder tijd voor ons krijgt.”

Jan Peet
Voorzitter EFC’58 – Ermelo

www.efc58.nl

Logo Get Healthy
“IK ZOU HAAR ABSOLUUT AANRADEN BIJ ANDERE BEDRIJVEN. WAT UIT HAAR VINGERS KOMT, IS DUURZAAM.”

“Op aanraden van een collega-ondernemer, heb ik contact opgenomen met tekstschrijver & redacteur Miranda Adam. Ze heeft begin 2014 de teksten van onze website geredigeerd. Ze heeft de teksten inhoudelijk niet veranderd, maar wel verbeterd. Daardoor kunnen wij voor 200% achter de informatie op onze website blijven staan en voelt het eigen.

Haar prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft keurig: ze is niet per sé goedkoop in haar vak, maar wat uit haar vingers komt is duurzaam. Haar flexibiliteit verdient een pluim! Zaterdag belden wij en dinsdag kon onze site in de lucht.

Ik zou haar absoluut aanraden bij andere bedrijven. Voor het geld hoef je het niet te laten, het is zonde om een verkeerde eerste indruk te geven aan de bezoekers van je website.”

Olav Pranger
Personal trainer, voedingsdeskundige & eigenaar Get Healthy – Ermelo

www.get-healthy.nl

Opdracht(en): webteksten, redactionele artikelen

*Het gebeurt regelmatig dat in de maanden na oplevering van webteksten door Miranda Adam, betreffend bedrijf stukken tekst wijzigt of toevoegt om actueel te blijven. Daardoor bestaat de kans op spel- en stijlfouten. Om die reden zijn webteksten geen 100% betrouwbaar onderdeel van het portfolio. De online gepubliceerde artikelen, folders, magazines etc. geven een reëel beeld, waar Miranda volledig achter staat.

Of vraag een paar voorbeelden op via info@mirandaadam.nl!

Couldn't retrieve tweets! Wrong username?