Referenties

TEVREDEN KLANTEN GINGEN JE VOOR…

Als tekstschrijver schrijf en redigeer ik teksten voor diverse opdrachtgevers uit uiteenlopende branches. Een aantal van hen over mijn dienstverlening:

 

“Het resultaat? Een frisse website met heldere, uitnodigende en pakkende seo-tekstschrijver-putten-camping-ravenestteksten. Top.”

“Afgelopen jaar hebben we de camping van onze (schoon)ouders overgenomen. Om met de tijd mee te gaan en beter vindbaar te zijn op internet, besloten we onze website te updaten en een SEO-schrijver in te schakelen.

We wilden graag dat iemand met een frisse, nieuwe blik naar ons bedrijf keek voordat we dit vorm gingen geven. We wilden heldere, pakkende teksten die mensen enthousiast maken om naar onze camping te komen voor een kampeerplaats of het kopen van een eigen chalet.

Zo kwamen we bij tekstschrijfster Miranda Adam. De afspraak was zo gemaakt en tijdens het intakegesprek begreep ze meteen wat onze wensen waren. Ook gaf zij ons goed advies en tips wat betreft de invulling van de website en online marketing, en bij de zoekmachinevriendelijk geschreven teksten was een handige SEO-instructie geleverd.

Het grootste deel van de webteksten heeft zij geschreven, de rest pakken we zelf op. Ook daar stond ze open voor. Het was zeer prettig samenwerken. Samen met tekstschrijver Miranda Adam en websitebouwer Refreshed is een frisse site met heldere, uitnodigende en pakkende teksten gemaakt waar we weer een tijd mee verder kunnen. Top.”

Daniëlle & Erik Geurtsen
Eigenaren Parkcamping ’t Ravenest Putten

www.ravenest.nl

Opdracht(en): SEO-schrijven

 

“In één woord? Geweldig!”event_planner_wedding_planner_manon_deuring

“Als beginnend event- & weddingplanner wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen met een brochure. Want wat vertel je over jezelf? Hoeveel? En wat vermeld je allemaal? Ik bedacht al snel: waarom daar zelf mee gaan tobben als iemand anders daarin bedrevener is dan jij?

Via mijn vormgever kwam ik bij tekstschrijver Miranda Adam terecht. Ik heb haar meteen gebeld en haar alle mogelijke input gemaild. Een week later kreeg ik de tekst al binnen. In één woord? Geweldig! De brochure geeft precies weer wie ik ben, wat mijn meerwaarde is voor klanten en voor welke diensten ze bij mij terecht kunnen. Zonder dat het arrogant overkomt of verveelt. En we hadden elkaar nog niet eens ontmoet!

Ze levert kwalitatief goed werk, is toegankelijk, antwoordt snel op mails… Ze pakt jouw belangrijkste kwaliteiten en maakt er een pakkend verhaal van. Je stopt gewoonweg niet met lezen. Elke keer als ik de tekst doorneem, vallen mij weer andere dingen op. Wat mij betreft krijgt ze vijf sterren!”

Manon Deuring
Personal Event Planner

www.pepmanon.nl

Opdracht(en): Copywriting

SEO-tekstschrijver-copywriter-Ermelo-Harderwijk-Putten-ISODUCT“Ze heeft echt verstand van SEO en past dat ook op andere vlakken slim toe.”

“Voor onze nieuwe website zochten we een SEO-tekstschrijver. Om de website goed vindbaar te maken in zoekmachines, maar natuurlijk ook om de boodschap duidelijk over te brengen naar de lezer. Op basis van een zoekwoordenonderzoek ging Miranda aan de slag. Ze heeft echt verstand van SEO en past dat – buiten de website – ook op andere vlakken waarin ze ons ondersteunt, slim toe.
 
Miranda is een hartelijke, vriendelijke vrouw. Gezellig om mee te praten, zakelijk snapt ze snel wat er moet gebeuren. Door goede vragen te stellen, bakent ze af wat ze moet weten. Haar positieve eigen input leidde tot een prettige combinatie van kennis: wij vakinhoudelijk, zij maakte de vertaalslag naar het publiek. Want: hoe zeg je zoiets pakkend?

Miranda onderscheidt zich van andere bedrijven door haar persoonlijke input. Ze luistert goed en probeert zich helemaal in te leven, in plaats van een eigen zin door te drijven. Ze werkt gestructureerd, professioneel en levert snel nieuwe teksten aan.

Het CMS waarin de website nu is opgebouwd, is wat beperkt en niet helemaal geschikt voor zoekmachine-optimalisatie; maar dat ligt niet aan haar. De teksten daarvoor liggen al klaar, dat is een volgende slag die we hopelijk samen gaan maken. Vanwege haar professionaliteit en creativiteit zouden we Miranda zeker aanbevelen bij andere bedrijven!”

Jan Wiebe Kloppenburg
Directeur Stoutenbourg B.V.

www.isoduct.nl

Opdracht(en): SEO-schrijven, redactionele werkzaamheden, branding & online marketing (social media & blogs)

 

24Telecom_tekstschrijver_ermelo_webteksten“Het is een kunst om heldere teksten te schrijven over technische onderwerpen. Top!”

“Wat wij vinden van de samenwerking met tekstschrijver Miranda Adam? Erg plezierig! Haar rustige, relaxte en casual manier van interviewen is prettig. Ze kan, zonder dat het overkomt als een verhoor, precies de juiste informatie eruit filteren die ze nodig heeft voor de te schrijven teksten.

De kwaliteit van haar teksten is uitstekend; het is een kunst op zich heldere teksten te kunnen schrijven over technische onderwerpen, waardoor je de juiste vertaalslag maakt naar je doelgroep/publiek. Dat heeft ze goed gedaan. Ook haar vakkennis, (proactieve en flexibele) manier van werken is top. De webteksten werden zelfs eerder opgeleverd dan gevraagd. Helder, overzichtelijk én voorzien van handige SEO-instructie.”

Mischa Evers
Mede-eigenaar 24Telecom

www.24telecom.nl

Opdracht(en): webteksten (nog niet online!)

 

Copywriter_SEO_tekstschrijver_Harderwijk_Ermelo_Berg Werk

“Miranda sprankelt. Communiceert echt. Het is erg prettig om met haar samen te werken.”

“Als tekstschrijver is Miranda de professional die precies verwoordt wat ik bedoel te zeggen. Ze communiceert écht: luistert, stelt vragen en checkt gedurende het gesprek of we op dezelfde golflengte zitten.

Miranda kiest de juiste toon bij haar bewoordingen, zodat emoties aan teksten worden toegevoegd. Ook als redacteur laat ze haar kwaliteiten zien: qua spelling, intonatie en bewaking van deadlines.

Wat me het meeste opvalt? Miranda sprankelt. Denkt met je mee, heeft een goede inbreng en geeft altijd een terugkoppeling. Al met al zeer goed, het is erg prettig om met haar samen te werken.”

Annemarie van den Berg
Directeur Berg Werk B.V.

www.uitzendburobergwerk.nl

Opdracht(en): Copywriting & tekstschrijven, tekst & redactie vacaturekrant ‘BERGWERKT’ 

 

“Ze verrast met teksten, die écht bij jouw bedrijf en doelgroep passen.”Vallei_SEO_tekstschrijver_ermelo_putten_harderwijk_copywriter

“Ik ben bijzonder te spreken over de samenwerking met SEO-tekstschrijver Miranda Adam uit Ermelo. Ze wist me te verrassen met teksten, die echt bij ons bedrijf passen. Herkenbaar voor ons én voor onze doelgroep. Tegelijkertijd versterken haar SEO-teksten onze organische vindbaarheid.

Miranda onderscheidt zich door haar professionele aandacht: ze nam direct de moeite onze speelgoedwinkel in Barneveld te bezoeken. Geen telefonische intake, maar persoonlijke aandacht. Ze wil jou als mens én ondernemer kennen, wil weten wat je drijfveren zijn. Dat alles weet zij fijntjes te vertalen in herkenbare, professionele en zoekmachinevriendelijke teksten.

Ze komt haar afspraken na, deadlines worden gehaald… én de teksten zijn geheel SEO-vriendelijk opgeleverd. Dus inclusief paginatitels, links, meta-omschrijvingen et cetera. Niet omdat ik dat vroeg, maar dat is gewoon haar werkwijze. Ik doe het niet snel, maar ik zou Miranda als empathisch professional zeker aanraden!”

Raymond Ypma
Eigenaar Vallei Speelgoed

www.valleispeelgoed.nl

Opdracht(en): SEO-schrijven (nog niet online!)

 

seo-schrijven-webteksten-schoonheidssalon-alouette

“Erg prettig! Luistert met aandacht en verwoordt alles duidelijk op papier.”

“Mijn ervaring met Miranda als SEO-tekstschrijver is erg prettig. Ze luistert met aandacht, verwoordt alles duidelijk op papier. Mijn tevredenheid uitgedrukt in cijfers? Een zéér ruime voldoende! De uitgebreide instructie voor de implementatie van de SEO-teksten is erg handig, maar daar mag onze webdesigner mooi mee aan de slag ;-).

Als iemand ernaar vraagt, of er wordt over een tekstschrijver of copywriter gepraat… dan zal ik Miranda absoluut aanraden!”

Selma de Waal
Eigenaresse schoonheidssalon ‘Salon Alouette’

www.salonalouette.nl 

Opdracht(en): SEO-optimalisatie van een aantal pagina’s van de website

 

“De tekst is pakkend, leest makkelijk en informeert op passende wijze.”

schrijven_tekst_drieluik_folder_uitvaartplanner“Als uitvaartondernemer wilde ik voor mijn bedrijf Mireille Schram Uitvaartplanner een drieluik folder ontwikkelen. Daarvoor was ik op zoek naar iemand die mijn aanbod, passie én persoonlijkheid respectvol kon verwoorden op papier. En dat is best lastig als het gaat over begrafenis, crematie en een uitvaartcodicil!

Het is Miranda zeer goed gelukt zich in te leven in de lezer. De tekst in de flyer leest makkelijk, is pakkend en informeert op passende wijze. Het maakt je nieuwsgierig naar de persoon achter de naam van het bedrijf. De drieluik folder straalt rust en vertrouwen uit.

Zoekt u een daadkrachtige, vriendelijke, laagdrempelige, flexibele tekstschrijver die écht naar je luistert? Die moeite wil doen? Meedenkt? Als u dit leest zit u al op haar website…”

Mireille Schram
Uitvaartplanner Ermelo

www.mireilleschram.nl

Opdracht(en): Tekstschrijven & copywriting, online marketing, SEO-schrijven, redactionele artikelen

 

stichting_materra_copywriting_tekstschrijver_miranda_adam_gelderland“Miranda is een erg betrokken tekstschrijver. Dat ze de tijd nam om op onze locatie te komen kijken, zegt genoeg.”

“Via internet kwam ik terecht op de website van copywriter Miranda Adam. Na een e-mail was er al snel contact en kwam ze langs voor een kennismaking. Het was een prettig gesprek, we zijn meteen aan het werk gegaan. Miranda is bovendien fijn in de omgang en reageert vlot. Het feit dat ze de tijd nam even op onze locatie te komen kijken om haar eigen indruk te creëren en op basis daarvan te helpen met de teksten voor onze folder, zegt genoeg; het geeft betrokkenheid.

Ze werkt snel en levert uitstekend werk. Wat ik daarnaast erg belangrijk vind, is het nakomen van afspraken. Ook daarin stelt deze tekstschrijver niet teleur. Ik zou haar absoluut aanbevelen bij andere bedrijven.”

Marielle van Ramshorst
Manager Stichting Natuurwerkplaats Materra

www.materra.nl

Opdracht(en): Tekstschrijven & copywriting

 

“Miranda voelt feilloos aan met wie ze te maken heeft. Haar inlevingsvermogen is zó fijn!”

“Mijn ervaring met Miranda is zeer positief. Ze heeft van mijn enorme wirwar aan ideeën en woorden in mijn hoofd, een prachtig, treffend en professioneel verhaal voor op mijn website gemaakt. Zakelijk én SEO-proof, maar met een persoonlijke touch! De teksten zijn nog beter geworden dan ik had gehoopt.

Deze tekstschrijver voelt feilloos aan wat ze te doen heeft en vooral met wie (persoonlijkheid klant en kernwaarden bedrijf) ze te maken heeft, haar inlevingsvermogen is zó fijn! Ze wist de teksten precies te laten kloppen met mijn persoonlijkheid. Ik praatte honderduit, zij pakte precies datgene eruit wat er echt toe deed en maakte er duidelijke en doeltreffende webteksten van.

Om kort te gaan: ik ben zeer tevreden over haar manier van werken! En jeetje, wat is ze flexibel en kordaat! Niks is haar te gek! Ik ben niet makkelijk, misschien wel wat perfectionistisch aangelegd. Maar zelfs op de eerste opzet had ik nauwelijks wat aan te merken! En wie mij kent weet: dat is echt een uitzondering ;-)“

Aline Halfwerk
Kindercoach & kindertolk® JIJ in je KRACHT

www.jijkracht.nl

Opdracht(en): SEO-teksten

 

SEO-teksten_schrijven_PW_Container_Ermelo“Zonder het doel uit het oog te verliezen, weet ze overal de juiste toon te raken. Dat is een kunst, die zij als geen ander beheerst.”

“Begin dit jaar is vanuit de Vierhouten Groep besloten om de websites van verschillende BV’s grondig aan te pakken en te vernieuwen. Productkennis hebben we zelf in huis; het vertalen naar begrijpelijke teksten voor onze eindgebruikers, is een vak apart. Zeker als de tekst SEO-technisch ook nog eens goed in elkaar moet zitten. Daarvoor hebben we de ervaring en expertise van tekstschrijfster Miranda Adam aangewend.

De eerste website – PW Container – is opgeleverd en de tweede – Portex Holland – staat op het punt te worden gelanceerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! We kijken dan ook met vertrouwen uit naar de grootste nieuwe website die komen gaat: Portex Verpakkingen. Ook deze opdracht hebben we bij Miranda neergelegd.

Miranda’s inlevingsvermogen in onze diensten en producten is verrassend te noemen. Zonder het doel uit het oog te verliezen, weet ze de juiste toon te raken bij alle producten. Dat is een kunst, die zij als geen ander beheerst.

Ook haar hoge mate van flexibiliteit mag genoemd worden; wij gaven Miranda in eerste instantie de opdracht om de teksten van twee websites aan te pakken. Omdat we bij de Vierhouten Groep nooit stilzitten, kwam er ineens een geheel nieuw bedrijf tussen de bestaande opdrachten door. Een bedrijf waarvan nog geen letter op papier stond. Miranda heeft zich uiterst flexibel opgesteld en razendsnel, doch uiterst professioneel, teksten aangeleverd voor de website en brochures.

Als ik haar een cijfer moest geven? Een dikke 9! Er moet tenslotte nog íets te verbeteren zijn ;-)”

Richard Lammerts van Bueren
Sales Director Presswood Verkoopmij BV
Onderdeel van de Vierhouten Groep

Opdracht(en): SEO-teksten

 

Tekstschrijver_Gelderland_Meiling_Putten“Ze maakt alle verwachtingen waar. Wat ons betreft een dikke 8!”

“Wij zijn zeer tevreden over tekstschrijver Miranda Adam! Ze luistert goed naar je wensen, is flexibel en lekker duidelijk in haar manier van werken waardoor afspraken snel gemaakt zijn. Ook geeft ze tips en advies over communicatie en social media. Ze maakt alle verwachtingen waar, we zullen haar dan ook zeker weer benaderen voor het schrijven of herschrijven van teksten. Wat ons betreft een dikke 8!”

Cynthia Slijkhuis
Interieurstyliste Meiling Interieur & Decoratie

www.meilingputten.nl

Opdracht(en): Online & offline commerciële teksten / copywriting

 

Tekstschrijver_Harderwijk_referentie_LifeAid“Wat mij betreft een verademing!”

“Ik werk sinds kort met Miranda Adam, tot nu toe zijn mijn ervaringen met haar zeer positief. Miranda luistert goed en heeft een sterk empathisch vermogen, waardoor ik voel dat ze mij goed begrijpt. Ze reageert lekker vlot, heeft een prettige manier van communiceren, is to the point en maakt snel haar vertaalslag naar de tekst. Al met al ben ik zeer te spreken over haar dienstverlening als tekstschrijver. Wat mij betreft een verademing!”

Jan Bos
Directeur LifeAid Europe B.V.

www.lifeaideurope.nl

Opdracht(en): SEO-schrijven, tekstschrijven & redactionele artikelen

Oudere referenties

*Het gebeurt regelmatig dat in de maanden na oplevering van webteksten door Miranda Adam, betreffend bedrijf stukken tekst wijzigt of toevoegt om actueel te blijven. Daardoor bestaat de kans op spel- en stijlfouten. Om die reden zijn webteksten geen 100% betrouwbaar onderdeel van het portfolio. De online gepubliceerde artikelen, folders, magazines etc. geven een reëel beeld, waar Miranda volledig achter staat. 

Of vraag een paar voorbeelden op via info@mirandaadam.nl!

Couldn't retrieve tweets! Wrong username?