Contact

tekstschrijver_ermelo_copywriter_harderwijkMiranda Adam | tekstschrijver & redacteur
Leeuwerikstraat 106
3853 AG  ERMELO
✉ info@mirandaadam.nl
✆ (06) 133 65 844

Als SEO-tekstschrijver & copywriter kun je bij mij terecht voor een:
 • Zoekmachinevriendelijke webtekst (SEO)
 • Reclametekst
 • Blog
 • Voice-over tekst
 • Persbericht
 • Social media teaser
 • Pay-off of tagline
 • Long copy, short copy
 • Nieuwsbrief of mailing
 • Redactioneel artikel
 • Advertorial

… en nog veel meer!

WERKTIJDEN & VAKANTIE

Maandag 08.30 – 17.00
Dinsdag 08.30 – 17.00
Woensdag 08.30 – 17.00
Donderdag 08.30 – 17.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag & zondag

Zonder ontspanning geen creatieve geest 😉 Mijn volgende vakantie(s) en evt. vrije dagen staan gepland op:

 • Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018
 • Maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019

Heb je voor die tijd nog teksten nodig? Laat het me (tijdig) weten!

DISCLAIMER

Een tekst ontstaat niet zomaar. De simpelste teksten zijn de grootste breinbrekers. Een tekst door een tekstschrijver geschreven is dan ook het resultaat van lezen, schrijven, herschrijven en opnieuw lezen. Net zo lang tot de tekst perfect is. Toch kan het zijn dat in door mij geschreven of geredigeerde teksten, een foutje is geslopen. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om dit op te lossen. Ik kan daarvoor echter niet aansprakelijk worden gesteld.

AUTEURSRECHTEN

Op alle door mij geredigeerde en geschreven teksten is het auteursrecht van toepassing. Dat betekent dat kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten niet is toegestaan zonder mijn toestemming. Tenzij je onderaan de tekst opneemt dat het copyright bij mij berust. Bijvoorbeeld: © 2018 – Miranda Adam | Tekstschrijver & redacteur.

Lees de volledige disclaimer.

Couldn't retrieve tweets! Wrong username?